Kirjaudu järjestelmään:Kirjautuminen on tarkoitettu pääasiassa asiakasyrityksillemme. Tarvittaessa saat tunnukset asiakaspalvelustamme.


Suomeksi På Svenska In English In Russian

Matkatyhjiöpussi

Tuote 12263, Koko 40 x 60cm

Matkatyhjiöpussi on erittäin käytännöllinen matkaajien apu!

Matkalla ollessa likaiset vaatteet on matkoilla helppo laittaa pussiin ja eristää ne matkalaukussa puhtaista. Kun se rullataan, siitä tulee ilmatiivis ja säästää näin tilaa. Matkatyhjiöpussi on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, joissa imuria ei ole käytettävissä. Pussia voi siis käyttää puhtaiden ja likaisten pyykkien kanssa. Pussi pysyy tiiviinä muutaman päivän. Esimerkiksi lomamatkan päätteeksi kosteat uima-asut voidaan pakata pussiin, jolloin kosteus ei pääse leviämään matkalaukun muihin tekstiileihin.

Matkapusit ovat erinomaisia myös rinkka-, polkupyörä- ja moottoripyörämatkoilla.

Pussi suojaa tekstiilit lialta, pölyltä, homeitiöiltä, kosteudelta ja hajuhaitoilta. Se on auki levitettynä helppo täyttää ja tyhjentää. Tuote on monikäyttöinen ja kestää myös pakkasta!

Käyttöohjeet

 

Pakkaaminen:

Laita tuotteet pussiin viikattuina välttääksesi rypistymistä. Älä täytä liikaa, vain siten, että saat pussin vaivatta suljettua.

Sulkeminen:

Sulje tiiviste. Tiivistä pussi käyttäen apuna muovisulkijaa vetämällä sitä reunasta reunaan.

Rullaus (tyhjennys):

Aloita rullaus vetoketjupäästä. Pussiin jäänyt ilma vapautuu samalla pussin toisesta päästä. Ensimmäisellä kerralla ilmat eivät välttämättä poistu kovin helposti pussista. Rystysillä painamalla rullaa vasten hieman voimaa käyttäen pussin pienet ilma-aukot aukeavat ja ilma pääsee pois.

Varastointi:

Säilytä tyhjiöpussi litistettynä, taitettuna tai rullattuna. Muista, että tiiviys ei kestä välttämättä matkapussissa montaa päivää.

HUOMIOI:

  • Ei saa ylitäyttää!
  • Avaa pussi aina varovasti! Tuote on hyvin herkkä erityisesti saumakohdistaan ja saattaa vioittua kovakouraisesta käsittelystä.
  • Pidä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta.
  • Älä varastoi aitoa nahkaa, turkiksia tai elintarvikkeita.
  • Älä säilytä tuotetta lähellä teräviä esineitä tai lämmönlähdettä, suorassa auringonvalossa tai yli 50C asteessa.
  • Tekstiilit rypistyvät säilytyksen aikana.
  • Huolellisella käsittelyllä pussi saattaa kestää useita käyttökertoja. Kun pussi on tiivistettynä, on sen käsittelyssä oltava erityisen varovainen. Paineen alainen muovi rikkoutuu helposti ja siksi pussia ei tässä tilassa saa raahata eikä se saa hankautua mitään terävää tai karkeaa pintaa vasten. Pussi tulisi myös täyttää siistissä ympäristössä siten, että täyttövaiheessakaan pussi ei ole kosketuksissa minkään sitä vioittavan esineen kanssa.