Kotilaakso

Kotilaakson tarina alkoi pienimuotoisesta harjansitomosta 1940-luvulla. Nykyään perheyritys toimii kolmannessa polvessa ja on monipuolinen kodintuotteiden valmistaja, suunnittelija, maahantuoja ja jakelija. Asiakkaitamme ovat muun muassa keskusliikkeet, tavaratalot ja marketit eri puolilla Suomea.

Suuri osa itse suunnittelemistamme tuotteista valmistetaan edelleen kotimaassa omissa tuotantotiloissamme. Pohjoismaiseen makuun ja kulutustottumuksiin suunnitelluissa tuotteissa otetaan huomioon kestävän kehityksen vaatimukset ja kierrätettävyys. 

Jos olet suunnittelemassa kodintavaran tuontituotteiden jälleenmyyntiä tai omien tuotteidesi jakelua ja markkinointia, Kotilaakso on oiva yhteistyökumppani. Meillä on valmiit kanavat ja yhteydet tavarantoimittajiin kautta maailman sekä laaja verkosto alihankkijoita ja valmistajia.

Palvelemme mielellämme myös konsultoivassa roolissa, jos haluat hyödyntää kokeneiden ammattilaisten asiantuntemusta maahantuonnissa tai toimitusketjun ja varaston optimoinnissa.
Meillä on aina aikaa kuunnella!